fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Zvonimir Varga i Miki Solus imaju novi singl i "lovu" (video)

Zvonimir Varga i Miki Solus imaju novi singl i “lovu” (video)

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Foto: Ivana Kujundžić
Miki Solus; foto: Ivana Kujundžić

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga udružio je snage s hvaljenim Mikijem Solusom i objavio novi singl i spot “Imam lovu”.

Nakon dva vesela singla “Kako možeš” i “Ja se ne ženim” kojima je duhovito opisao ljubavne zavrzlame te introspektivnog singla “Život se ionako vrti u krug”, Varga nastavlja s veselo intoniranim i duhovitim singlom “Imam lovu”. Kao i dosad, tekst i glazbu potpisuje sam Zvonimir, a produkciju Mark Mrakovčić. Spot za singl potpisuje stalni suradnik Doringo.

Zvonimir Varga glazbom se bavi od malih nogu, ali ‘aktivnije’ tek od 2010., kada počinje snimati svoje materijale i nastupati pred publikom. Od tada do danas samostalno je objavio nekoliko albuma, knjigu pjesama, te je nastupao u Hrvatskoj i regiji. Skladao je i glazbu za kazališne predstave Nikice Viličić, a s pjesmom “Zora Bjelousov” predstavio se na indie kompilaciji “Tragovi”.

Miki Solus u još neobjavljenom EP-ju „Rep na harmonici“ u svoj je klavirski izričaj ubacio veseli zvuk austrijske i slovenske folklorne glazbe. EP će promovirati u Vintage Industrial Bar u petak, 18. ožujka.