-

Zoster objavio video spot za pjesmu „Čovjek zvani činjenica“

ZosterGrupa Zoster objavila je video spot za pjesmu „Čovjek zvani činjenica„, koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma „Najgori„. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez, perkusije, i Miron Rafajlović, trube. Video spot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster, Miki Olabarri.

„Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine, diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol, po starim napuštenim cestama, tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom, inspiriran serijama b produkcije iz kasnih 70ih. Spot predstavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen“, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album „Najgori“ imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“, koji je sniman u muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Najnovije vesti

Izdvajamo