-

NaslovnaVestiVesti iz regionaŽen objavili spot za "Pusti me da hodam"

Žen objavili spot za „Pusti me da hodam“

Nedugo nakon izlazka novog, trečeg albuma „Sunčani ljudi“ (Moonlee Records, Vox Project, Unrecords) Žen predstavljaju već drugi single i videospot za pesmu „Pusti me da hodam„.

Videospot je režirao i montirao Damir Janeček, režiser, scenarist, festivalski selektor, filmski kritičar, novinar, montažer i snimatelj, koji je za svoje fimske radove dobio različita međunarodna priznanja. Direktori fotografije su Samill Akkilic i Srđan Šarić. U spotu su korišćeni i kadrovi stvarani za film Samilla Akkilica o Zlatku Lemutu, koji je kao mlad skakanjem u pličak ozledio kralježnicu te postao nepokretan.

Režiser spota uz to nadodaje:
„Glavni akter spota je Zlatko Zlaja, moj veliki prijatelj iz Bosne. Kroz pjesmu ‘Pusti me da hodam’, zvukom, te kroz vizualno u kojem je Zlaja želio sam prikazati, kako niti jedna prepreka, niti jedan problem, niti jedno napuštanje, niti jedno razočarenje u ljude život, svijet, društvo ne treba da nas zakoči i učini drugačijim od onoga kakvi smo. Jer sve možemo s onim što upravo trenutno imamo. Jer imamo sve. Samo to trebamo početi cijeniti. I prestati kukati. Život je dobar, sladak i lijep. Nadam se da će ova pjesma donijeti emociju do gledatelja i slušatelja te ohrabriti mnoge ćije je samopouzdanje možda poljuljano. Glavu gore. Idemo dalje. Volite se ljudožderi, što bi rekao Toma Bebić. Peace.”