Žen objavili spot za “Pusti me da hodam”

Nedugo nakon izlazka novog, trečeg albuma “Sunčani ljudi” (Moonlee Records, Vox Project, Unrecords) Žen predstavljaju već drugi single i videospot za pesmu “Pusti me da hodam“.

Videospot je režirao i montirao Damir Janeček, režiser, scenarist, festivalski selektor, filmski kritičar, novinar, montažer i snimatelj, koji je za svoje fimske radove dobio različita međunarodna priznanja. Direktori fotografije su Samill Akkilic i Srđan Šarić. U spotu su korišćeni i kadrovi stvarani za film Samilla Akkilica o Zlatku Lemutu, koji je kao mlad skakanjem u pličak ozledio kralježnicu te postao nepokretan.

Režiser spota uz to nadodaje:
“Glavni akter spota je Zlatko Zlaja, moj veliki prijatelj iz Bosne. Kroz pjesmu ‘Pusti me da hodam’, zvukom, te kroz vizualno u kojem je Zlaja želio sam prikazati, kako niti jedna prepreka, niti jedan problem, niti jedno napuštanje, niti jedno razočarenje u ljude život, svijet, društvo ne treba da nas zakoči i učini drugačijim od onoga kakvi smo. Jer sve možemo s onim što upravo trenutno imamo. Jer imamo sve. Samo to trebamo početi cijeniti. I prestati kukati. Život je dobar, sladak i lijep. Nadam se da će ova pjesma donijeti emociju do gledatelja i slušatelja te ohrabriti mnoge ćije je samopouzdanje možda poljuljano. Glavu gore. Idemo dalje. Volite se ljudožderi, što bi rekao Toma Bebić. Peace.”