-

Zatvaranje druge sezone Balkanrock Sessionsa!

Da vas ne uplaši naslov – bez brige, uskoro stiže treća sezona Balkanrock Sessionsa, a ko nas je pratio na Instagramu mogao je da vidi kako su protekla snimanja svih izvođača. Pored toga imamo i par iznenađenja koja čuvamo kao keca u rukavu. Zato se subscribe na naš Youtube kanal i saznajte prvi kada nešto novo izbacimo. :) 

No, da se vratimo drugoj sezoni koju zatvara kultni beogradski bend Presing čiji session možete pogledati od 6. juna na Balkanrock Youtube kanalu. Na početku sezone mogli ste da vidite nastup Keni nije mrtav, a onda su se naređali Bullet for a Badman, Bas i Stega, koji su dobili fanove iz Turske zbog pesme “Ankara”, Sevdah Baby, Popečitelji i legenda bluza – Norman Beaker.

U međuvremenu obeležili smo prvih 100.000 pregleda na Youtube kanalu i mnogo smo zahvalni svim bendovima koji su učestvovali do sada i vama koji nas pratite. Zbog vas i ljubavi prema muzici sve ovo i radimo. I nadamo se da vam se sviđa. Kao što smo rekli, snimanje treće sezone je završeno i sad se bacamo u montažu. Do tada, vi pogledajte sessione koje niste, na Youtube kanalu gde vas čeka 15 izvođača i preko 100 različitih klipova.

Da nisu svi bendovi zvezde, obasjane sjajem komercijalnog uspeha i slave, već i planete koje treba otkriti i itekako ceniti pokazuje i jedna takva „Skrivena planeta“, kako i samo ime kompilacije najboljih radova beogradske grupe Presing kaže. Neke od pesama sa te kompilacije bićete u mogućnosti da čujete upravo na njihovom sessionu 6. juna, a ostatak vam ostavljamo da otkrijete sami. 

Zato ne zaboravite – 6. juna u 12h na Balkanrock Youtube kanal stiže PRESING!

A do tada uživajte u već objavljenim snimcima našeg kanala:

Najnovije vesti

Izdvajamo