-

Žanil Tataj Žak (ex Divlje Jagode) objavio novi singl

Žanil Tataj Žak

Žanil Tataj Žak, (ex Divlje Jagode, Jersey, Mary Rose, Alen Šenkovski…) objavio je novi singl „Da li ti je dosta?“.

Prema rečima autora, pesma „Da li ti je dosta?“ nastala je „iz potrebe da nekako reagiramo i iznesemo svoj stav prema ovom ludilu s kojim smo suočeni više od 18 mjeseci i kojem se ne nazire kraj….“

„Svakodnevno bombardiranje brojevima sa svih strana, zastrašivanje, prijetnje i ucijene, samo su još dodatni razlozi zbog čega smo moj kolega Neon i ja odlučili realizirati i na svoj način, glazbom, tekstom i video spotom, izraziti svoje nezadovoljstvo terorom koji se provodi nad svim narodima na cijeloj planeti, pod krinkom zdravlja i brige za nas “obične ljude”.“, objašnjava Žak.

„Zato apeliram da ne dozvolimo da nas podjele i zavade, jer je to jedna od taktika kojom se oni služe u ostvarenju svojih ciljeva. Mislimo svojom glavom i slušajmo svoje srce. Jedino tako ćemo shvatiti što se događa i u kojem smjeru nas ovo može odvesti ako ne kažemo – DOSTA! Spas nije u strahu, nego u ljubavi.“, poručuje Žanil Tataj Žak.

U realizaciji pesme „Da li ti je dosta?“ učestvovali su: Žanil Tataj „Alpha Prima“ – Žak (vokal, prateći vokal, bas), Nejc „Beta Sigma“ Vidmar (gitare), Zoran „Delta Psi“ S. (klavijature), Eta & Theta Lambda (prateći vokali), Neon Orion Sigma (programiranje), dok je miks i mastering rađen u Piknik studiju Novi Sad.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo