-

Žanil Tataj (ex Divlje jagode) ima novu pesmu

Žanil TatajNovi singl “Hologram“ četvrta je pjesma sa nadolazećeg solo albuma pod nazivom „Al Fine“ koji izlazi krajem godine za diskografsku kuću One Records iz Beograda.

Pjesma govori o našem viđenju svijeta i poimanju društva u kojem živimo, isključivo kroz našu osobnu percepciju. Glazbu je napisao Žanil Tataj Žak, a odličan tekst mlada i perspektivna autorica iz Rijeke Silvija Starčević. Produkciju i ovaj put potpisuje Studio Piknik Novi Sad. Video je sniman na 3 različite lokacije u dvije države, Sloveniji i Hrvatskoj i njime se pokušalo dočarati upravo to individualno gledanje stvarnosti iz osobne perspektive. Iz tog razloga pronalaženje svog vlastitog prostora za snimanje u kojem bi mogli dočarati priču koju pjesma priča, odabir lokacija prepušten je glazbenicima Nejcu Vidmaru (gitara), Klemenu Markelju (bubnjevi) i Žaku.

Da bi ta video avantura na kraju bila uspješno “upakirana i aranžirana“ u jednu nespecifičnu cjelinu, zaslužan je multi talentirani Dejan Đurković – Englez (iz kanadske grupe SRČANI UDAR), moj poštovani kolega i prijatelj, ujedno i autor sljedećeg singla koji će ugledati svjetlo dana krajem 1. mjeseca 2023g, navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti

Izdvajamo