-

NaslovnaVestiVesti iz regionaZagrebački trap trio KUKU$ objavio singl i videospot "Frend"

Zagrebački trap trio KUKU$ objavio singl i videospot „Frend“

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Foto: Antonio Vuković
Foto: Antonio Vuković

Zagrebački trap trio KUKU$ objavio je singl i videospot “Frend” kojim najavljuju album “Anđeli i bomboni” te skorašnji zimski hip hop festival Drito iz Tvornice.

Manje od godinu dana od posljednjih objavljenih materijala Hilj$on Mandela, Goca R.I.P. i Iso Miki novim singlom kojom potvrđuju tvrdi trap put kojim se kreću od samog početka. “Frend” su producirali Strapazoot i Iso Miki, a tekst i sve vokale potpisuje Hilj$on. Pjesma će se naći na njihovom nadolazećem albumu “Anđeli i bomboni”.

KUKU$ će nastupiti zajedno s grupom High 5 na drugom danu festivala Drito iz Tvornice, najvećem zimskom hip hop okupljanju. U petak, 27. siječnja DIT će zauzeti Edo Maajka, Bad Copy, Krankšvester & Sajsi MC, Oni i Kendi, dok će pozornicu u subotu 28. siječnja okupirati Dječaci, Kiša metaka, Krešo I Žuvi, Mimi Mercedez, Furio Đunta te KUKU$ s Visokih pet.

Dnevne ulaznice u prodaji su po cijeni od 60 kn, odnosno 80kn na dan koncerta. Festivalska ulaznica iznosi 100 kn do dana festivala, odnosno 120kn na ulazu. Broj festivalskih ulaznica je ograničen. Ulaz na festival nije dozvoljen mlađima od 18.