fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Zagrebački Bang Bang objavili debi album

Zagrebački Bang Bang objavili debi album

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

bang_bangBang Bang, zagrebački retro pop bend koji je osvojio ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine, ali i nagradu za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40 u 2014. godini, objavio je album prvijenac “Bez obzira na sve”.

Na albumu se nalazi 10 pjesama uz bonus izvedbu pjesme “Imam (piano version)”. Album je sniman i miksan u studiju ZG Zvuk, a produkciju potpisuju Hrvoje Prskalo i Zvonimir Domazet.

Na albumu se nalaze singlovi koje je šira javnost imala prilike čuti kao što su Negdje na cesti“, “Bez obzira na sve“, “Vozi me te hit singlovi Nešto me pogodilo” i “Imam.

“Pričati o svom albumu i to prvom, vrlo je nezahvalno. Sve ono što smo htjeli reći mislim da smo i snimili. Naravno da smo jako sretni i zadovoljni, ali isto tako jedva čekamo čuti komentare prijatelja i struke”, izjavila je pjevačica Lara Antić.

Novi singl “Za kraj” predstavljen je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a glazbena kritika ga opisuje kao savršeni ljetni singl.

ang bang čine iskusni glazbenici ali i međusobno dugogodišnji prijatelji; pjevačica i glumica Lara Antić, klavijaturistkinja i pjevačica Jelena Domazet, gitarist, producent, ujedno autor većine tekstova i glazbe Hrvoje Prskalo, gitarist, aranžer i glazbeni producent Zvonimir Domazet, Tomislav Hajak na bubnjevima i Nikola Matić na bas gitari. Iza sebe imaju pet uspješnih singlova i brojne koncertne nastupe.