-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Zabranjeno pušenje osnovali tajno udruženje u novom spotu

Zabranjeno pušenje osnovali tajno udruženje u novom spotu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Zabranjeno Pušenje
Sejo Sexon je zajedno s ostalim članovima grupe Zabranjeno pušenje osnovao tajno udruženje – u novom spotu za pjesmu “U Tvoje ime”.

Četvrti spot s albuma “Radovi na cesti” sniman je na trgu istarskog gradića Raša koji je izgradio, a zatim na njemu održao i govor, talijanski diktator Mussolini.

Sejo i ekipa ponovno su, na svoj jedinstveni način, progovorili o našoj svakodnevici, poigravši se ovog puta s temom tajnih udruženja, ekstremizma i sve prisutnije netolerancije prema drugom i drugačijem. Ovaj trend, koji polako osvaja planetu, prikazan je kroz slučaj malog seoskog ugostitelja koji je smislio jedinstven plan kako da ostvari san svakog domaćeg privatnika, a to je da postane veliki biznismen, ali i patriota.

Scenarij za spot je napisao Sejo Sexon, a režirala ga je Marcella Zanki koja je svoje iskustvo izgradila radeći godinama kao producent, asistent režije, a i kao samostalni redatelj određenih projekata u Urban Jungle produkcijskoj kući, specijaliziranoj za izradu muzičkih spotova najvećim imenima regionalne muzičke scene kao što su Gibonni, Oliver, Majke, Bajaga i Instruktori, Parni Valjak, Van Gogh i mnogi drugi.

Autori pjesme “U Tvoje ime” su Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, produkciju potpisuju Sejo Sexon i Toni Lović, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).