-

Zabranjeno pušenje ima novi singl „Ispod radara“

Zabranjeno Pušenje Subbeerni centar BeogradNakon spotova za pesme „Korona hit pozitivan“ i „Ekrem“ s dvostrukog albuma „Karamba!„, koji je legendarno Pušenje objavilo proletos, snimljen je spot i za pesmu “Ispod radara”.

Pesma „Ispod radara“, treća pesma s dvostrukog albuma „Karamba!“ koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čoveku koji je izgubio „puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga“, koji „nije post’o ni slavan ni bogat“, ali i dalje veruje u ljubav.

Ovu emotivnu rokenrol baladu, u čijem su stvaranju učestvovali Sejo Sekson, Elvis J. Kurtovich, Tomislav Andrić i Toni Lović, u video format pretočio je Jasmin Jatić, koji potpisuje scenario i režiju spota.

Pesma „Ispod radara“ ima neki tugaljivi ton, pa je i video u toj atmosferi tuge za bivšom dragom, a Zabranjeno pušenje dokazuje još jednom da je najbolje upravo u ljubavnim pesmama, kaže Jatić koji je glavne uloge u spotu poverio glumcima Ivoni Baković i Siniši Udovičiću.

Na snimanju je bilo prezabavno, a velika mi je čast da budem u spotu benda koji slušam od detinjstva, kaže Ivona, dok Siniša ističe da je odrastao uz „New primitives“ i da veliku većinu pesama Zabranjenog pušenja zna napamet, pa je posebno zahvalan na prilici da upravo s njima snima spot.

Pesma „Ispod radara“ dostiže stare hitove, čim počne, znaš da je u pitanju Zabranjeno pušenje, kaže Siniša i dodaje da mu je jedna od omiljenih pesama ovog benda „Splitska princeza“, koju iz nekog razloga vidi kao logičan nastavak ove muzičke priče.

Frontmen benda Sejo Sekson, skromno, kao i uvek, predviđa da će ova pesma „povaliti“ region.

Siguran sam da ova pesma neće proći „Ispod radara“ i da će je publika voleti i pevati, makar kad popije malo, kao glavni junak našeg spota, kaže Sejo Sekson.

Spot za pesmu „Ispod radara“ snimljen je uz podršku Turističke organizacije kantona Sarajevo i Opštine Ilidža.

Najnovije vesti

Izdvajamo