-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona ZAA ima novi glas i video singl

ZAA ima novi glas i video singl

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

foto: Miljan Miletić

Pesmom “Closer” kruševačka grupa ZAA otvara novo poglavlje u svom radu i ujedno predstavlja novu pevačicu.

Poslednjih meseci članovi grupe ZAA, u kruševačkom studiju „Košnica“ uveliko rade na pripremi svog četvrtog studijskog albuma, koji  je tempiran da se pred publikom pojavi na jesen 2018.

Pesma “Closer” premijerno predstavlja Anđelu Ilić, novi glas grupe ZAA. Pored Anđele u postavi su još: Ivan Đokić – gitara,Tomislav Ilić – bas gitara, Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature, Nikola Stanojević – trombon i Borivoje Đorđević – saksofon.

Video verzija ovog singla snimljena je u smederevskopalanačkom „Punk Rock Cafe“-u. Autor celokupne ekranizacije pesme “Closer” je Darko Riot dok produkciju singla potpisuje suosnivač i klavijaturista grupe Zoran Vasić.

„Blizina ljubavi ne mora uvek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog ’kraja’. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se menja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je blues. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru“ – izjavio je povodom početka novog kreativnog poduhvata Toma Ilić, bas gitarista benda.

Spot za „Closer“ možete pogledati u nastavku:

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe