-

NaslovnaVestiVesti iz regionaVukovarski bend Trag objavio prvi singl

Vukovarski bend Trag objavio prvi singl

 

Trag” je mladi vukovarski blues rock band koji svoje glazbeno putovanje započinje žestokim singlom “Djeca sa zvijezda”.

Na glazbi su radili Dimitrije Vladić (frontmen grupe) i Kristian Prašnjak (klavijature). Pored snažnih gitara (D. Vladić) i bass gitare (Luka Bosić) , čvrsti punk ritam na bubnju (Nikola Ćurčić / Sveti Melodije) u nastavku prve objavljene pjesme pruža energiju koja podsjeća na stari zvuk ex-yu bendova s početka novog vala. Saxofon i klavijature u njihovim aranžmanima doprinose melodičnosti i dinamici pjesme, a njihov zvuk je karakterističan i bogat.

Tekstovi koje Dimitrije piše su većinom socijalne i društveno-kritičke tematike, te imaju motivirajuću poruku i zadatak osvijestiti ljude o problemima društva i potaknuti ih na toleranciju i razumijevanje. Najavljuju i prvi album, koji će cijeli biti u duhu ove iste tematike, ali kažu da možemo očekivati različite i zanimljive aranžmane kao i duboke tekstove koji će svakoga ostaviti bez riječi.

“Uživajmo u dobroj muzici, pošaljimo pozitivnu poruku i širimo dobru energiju i ljubav koliko god mali ljudi bili zajedno ostavimo trag!” njihova je poruka za vas.

Singl “Djeca sa zvijezda” objavljen je pod diskografskom kućom Heksagon Music, a najavljuju da će uskoro objaviti još jedan.

Sav ostali sadržaj možete pratiti na njihovim društvenim mrežama (Instagram, YouTube, Facebook).

Najnovije vesti

Izdvajamo