fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Vlada Divljan demantuje "zabrinute" medije: "Inače, uskoro mi izlazi novi singl"...

Vlada Divljan demantuje “zabrinute” medije: “Inače, uskoro mi izlazi novi singl”

Vlada Divljan
Vlada Divljan

Povodom iznenadnog pisanja brojnih medija u Srbiji i regionu o njegovom zdravstvenom stanju slavni muzičar Vlada Divljan oglasio se saopštenjem.

“Najpre želim da se zahvalim svim medijima koji se brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH, zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve ‘životne ugroženosti’ i ‘borbe za život’, kako je to moj drug Maks Juričić pomalo preterano zabrinuto izjavio”, stoji u tekstu koji je na adresu naše redakcije stigao ispred produkcijske kuće Long Play.

U saopštenju se navodi da je istina da je Divljanu pre dve godine dijagnostifikovan tumor na slepom crevu, koji je početkom prošle godine uspešno operisan i poslat u “mirovinu”.

“Inače, uskoro mi izlazi novi singl ‘Neposlušna građanka’, koji sam snimio sa grupom beogradskih muzičara, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno Kino Big Bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu! Više o svom zdravstenom stanju objaviću uskoro, u vidu feljtona, pošto vidim da je interesovanje veliko!”, zaključuje u prilično veselom tonu Divljan.