-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Vikendi" Nežnog Dalibora (video)

„Vikendi“ Nežnog Dalibora (video)

Vikendi Nežni Dalibor
foto: Nemanja Đorđević

Bend Nežni Dalibor objavio je novi spot za singl „Vikendi“ koji najavljuje predstojeći album „U slojevima“, čije se objavljivanje očekuje krajem proleća.

„Ovom spotu smo pristupili više kao kratkom filmu što je bilo moguće zahvaljujući fantastičnoj ekipi koja se okupila“, kaže Ivica Marković. Režiju potpisuje Marina Uzelac, dok su igrali Bane Jevtić, Bora Nenić, Maja Nikolić, Trajče Nikolovski, Branko Perišić, Joakim Tasić. Direktor fotografije je Igor Marović, za produkciju, organizaciju i kostime je bila zadužana Marija Jaraković, za scenografiju Vladimir Vićentić i Jovana Pešić, montažu Rajko Ristanović, kolor korekciju Nikola Marinković, a šminku Jovana Vasić.

Album „U slojevima“ snimljen je u studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje Kaspar Vajnerg. Mastering albuma je urađen u Da GooseMusic studiju u Amsterdamu.

Bend će održati veliki beogradski koncert u petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda, na kome će pored novih pesama sa predstojećeg albuma napraviti i retrospektivu dosadašnje karijere.