-

Vatrino “Carstvo sunca“ novi je singl uoči koncerta u Boogaloou

Glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća neko prije. Tako je i Vatra posljednjih mjeseci snimila nekoliko novih pjesama, a jedna od njih je i upravo objavljena „Carstvo sunca“!

„Kao dobar dio mojih pjesama i „Carstvo sunca“ govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate.“ – rekao je Ivan Dečak koji je i autor pjesme.

„Carstvo sunca“ dobilo je i fantastičan video spot koji potpisuje talentirani Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a jedna od glavnih uloga pripala je plesačici Eni Milin. Nakon pjesme „Sva naša ljeta“ koja se već mjesecima ne skida iz top 10 najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, Vatra predstavlja novi hit. Najnoviji singl, „Carstvo Sunca“, kao i „Sva naša ljeta“, Vatra će premijerno izvesti 25.9. na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Najnovije vesti

Izdvajamo