fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Uskoro izlazi EP Elsewhere Shine za Depressive Illusions Records

Uskoro izlazi EP Elsewhere Shine za Depressive Illusions Records

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

elsewhere_shineProkupački metal projekat klavijaturiste Marka Sinadinovića Elsewhere Shine objaviće debi EP “The Wired” za ukrajinskog izdavača.

“Zadovoljstvo nam je da objavimo da će naš prvi studijski materijal u vidu EP-ja ugledati svetlost dana ili tamu noći u fizickom obliku, preciznije – CD i MC formatu, putem ukrajinske izdavačke kuće Depressive Illusions Records, već vrlo poznate u underground metal sferi sa impresivnim katalogom”, piše Marko. “Vlasnik izdavačke kuće Depressive Illusions Records je Sergiy Fjordsson, veliki radoholičar i metal entuzijasta koji je poprilično upoznat sa srpskom metal scenom”.

“The Wired” izdanje je limitirano i moći će se naručiti od sredine decembra preko online prodavnice na sajtu izdavača.

Lider i klavijaturista benda, Marko Sinadinović, ranije je otkrio i imena ljudi koji u dali svoj doprinos na ovom izdanju. Radi se o velikim imenima srpske i svetske metal scene kao što su: Bojan Vukoman (ex-BANE, PAIMONIA) – sve gitare, Bojana Panovska (članica hora RTS-a) – vokal, Miodrag Fodora (SINOPHIA) – vokal, Andy Koski-Semmens (ex-NEST, ex-ESOTERIC, PANTHEIST, SYVEN) – naracije, Željko Stanisavljević (EQUINOX) – bubnjevi i Dušan Pešić (RAIN DELAY) – growl vokal.

EP će sadržati tri pesme:

1. Swan Nebula
2. Sepia
3. Golden Woods of Ypres (omaž tragično preminulom frontmenu kanadskog benda Woods of Ypres, Dejvidu Goldu.)