-

NaslovnaVestiVesti iz regionaUredništvo sajta Balkanrock primilo nagradu za najbolji sajt

Uredništvo sajta Balkanrock primilo nagradu za najbolji sajt

Balkanrock top50Na jučerašnjoj svečanosti u Skupštini Grada Beograda, u ime portala Balkanrock, Nemanja Đorđević primio je laureat najprestižnije domaće nagrade za internet zajednicu, TOP 50 u oblasti „Dom i zabava“ koju 22. godinu zaredom dodeljuje magazin PC Press.

Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda uručene su nagrade za najbolje online sadržaje na domaćem internetu. Manifestacija, održana po dvadeset drugi put, je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže, YouTube kanale i mobilne aplikacije.

top50 Balkanrock

Magazin Balkanrock je regionalni portal, po uređivačkoj politici blizak svetskim muzičkim magazinima. Osnovan je krajem 2006. godine. Iza ovog sajta stoji tim od pedesetak mladih novinara, fotografa i urednika, čija se strastvena posvećenost svetu muzike vidi u svakom članku. „Svaki ljubitelj ovih muzičkih pravaca može lako da pronađe nešto za sebe“, rečeno je na dodeli nagrada.

Muzički portal Balkanrock postoji više od 12 godina. Iz dana u dan našim čitaocima donosimo najsvežije vesti iz sveta muzike, kroz izveštaje i reportaže prenosimo atmosferu sa muzičkih događaja iz regiona, a često i šire, posredstvom intervjua približavamo vaše omiljene muzičare, ali isto tako vam otkrivamo neke nove zanimljive zvezde u usponu koje će možda tek naći put do vaših srca.

Zahvaljujemo se časopisu PC Press i još jednom vas podsećamo da bez vas, naših čitalaca, ovako nešto ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste uz nas sve ove godine i što ste nam pružili tu privilegiju da budemo vaš prvi izbor kada je informisanje iz sveta muzike u pitanju.

Svakog dana sa vama,
Balkanrock.com