-

NaslovnaVestiVesti iz regionaUndergrand radio – poziv demo bendovima

Undergrand radio – poziv demo bendovima

Undergrand

U cilju pružanja podrške promociji neafirmisaniih autorskih bendova iz Srbije i regiona, novopokrenuti novosadski internet rokenrol radio Undergrand uvrstiće u svoju programsku šemu i emisiju „Undergrand mesečna demo top lista„, koja će obuhvatati sledeće (u najširem smislu shvaćene) žanrovske kategorije: heavy metal, punk/hard core i indie rock.

Snimci bendova, koji nemaju objavljen album, a uklapaju se u navedene muzičke odrednice, uz kratko predstavljanje biće emitovani u emisiji koju će uređivati i voditi Milan Đorđević. On će sa pobednicima (proglašenim u okviru svojih žanrovskih kategorija) raditi intervjue, kao i kratke priloge o njihovim bendovima, za portale i fanzine koji emisiji daju prijateljsku podršku (Helly Cherry, Rockomotiva, Dotkom, Liman Crew, Oprem Dobro, Infinitum i dr.) Slušaoci Undergrand radija i posetioci njegove facebook stranice će biti u prilici i da naknadno preslušaju pesme emitovane u „Undergrand mesečnoj demo top listi“, kao i da glasaju za svoje favorite.

Undergrand radio, čiji su osnivači Zoran Popnovakov i Goran Stepančev, će u saradnji sa Danielom Tikvickim, vlasnikom izdavačke kuće Librarion Records, objavljivati godišnju kompilaciju bendova koji su glasovima slušalaca pobedili u mesečnim top listama.

Zainteresovani demo bendovi treba da pošalju snimak jedne pesme i kratku biografiju na sledeću adresu: undergrandradio@gmail.com
Za detaljnije informacije o datumima i satnicama emitovanja ove, a i drugih emisija, zapratite stranicu Undergrand radija.