fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona U prodaji dodatne ulaznice za koncert Beth Hart u Beogradu

U prodaji dodatne ulaznice za koncert Beth Hart u Beogradu

Zbog velikog interesovanja za koncert Beth Hart koji će se održati 11. novembra u Hali sportova, planirani kapacitet za koncert proširen je za čak 350 mesta.

„Interesovanje za koncert Beth Hart od početka je zaista neverovatno“, kažu organizatori i dodaju da je planirani broj ulaznica za ovaj koncert skoro rasprodat, kao i činjenica da je primećena veća potreba za sedećim mestima, te su u prodaju puštene i ove dodatne ulaznice.

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Jednoj od najboljih pevačica današnjice na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji, Texas Flood. Texas Flood je beogradski power blues-rock trio čija je muzika muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gov’t Mule, Led Zeppelin. Za Beth, gitarista i pevač Nenad kaže da je „sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rock-a“ i sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova.

Ulaznice za koncert su po ceni od 2900 RSD za stajanje i 3400 za sedenje. Mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe