-

Tužan kraj potrage za nestalim Ivanom Antolićem

Ivan-Antolić

Ivan Antolić, frontman punk benda Pičke Vrište, nestao je u noći sa petka na subotu nakon festivala RockLive u Koprivnici koji se održavao uz jezero Šoderica. Njegova obitelj nestanak je prijavila nakon što se Ivan nije vratio kući u vrijeme koje je najavio svojoj supruzi.

Jučer je potrazi došao kraj kada su oko podneva na jezeru Šoderica ronioci Gorske službe spašavanja izvukle beživotno tijelo Ivana Antolića. Više informacija bit će poznato nakon obdukcije, no pretpostavka je kako se utopio.

„RockLive Festival uslijed tragedije koja nas je sve zadesila izražava sućut obitelji i prijateljima Ivana Antolića, za mnoge znanog kao Ivek. Tragedija koja se dogodila ostavila nas je u nevjerici, jer Ivek je prije godinu dana nastupao na našem festivalu, bio prijatelj i velika podrška istom, zbog čega ga je pohodio i ove godine kao posjetitelj. Domaća alternativna scena, toliko mala da se svi na njoj uglavnom poznaju, ostala je bez jednog pozitivnog i veselog dečka. Ivek, počivao u miru.“, poručili su organizatori na svojoj službenoj Facebook stranici.

Cijela redakcija Balkanrocka izražava sućut obitelji i prijateljima Ivana Antolića.

Najnovije vesti

Izdvajamo