-

NaslovnaVestiVesti iz regionaTuristi predstavljaju novu feel good pjesmu "Vegas"

Turisti predstavljaju novu feel good pjesmu „Vegas“

 

Turisti RijekaRiječka rock četvorka Turisti s aktualnog albuma REVOLUCIÓN predstavlja novi autorski singl „Vegas“. Riječ je o sanjivoj, pomalo atmosferičnoj pjesmi koja eskapistički govori o odlascima, dalekim gradovima koji bude osjećaje nesputanog i sjajnog života te o ponovnim susretima u odnosu. „Vegas“ je poseban duet Ive i Vave u kojeg nas uvodi njegova dojmljiva, artistička instrumentalna dionica. Radijska verzija je malo prilagođena formatu, zato obavezno poslušajte i originalnu. Inače glavni Ivin vokal sada je dobio idealno pojačanje, njihovi se vokali savršeno isprepliću, izmjenjuju i zajedno pričaju o … Poslušajte i otkrijte sami.

Njihova inspiracija dalekim i uzbudljivim dolazi kao melem na ranu u trenucima kada smo kolektivno prošli kroz tjedne izolacije. Boravak kod kuće mnogima je dao prostora za neke nove ideje i projekte.

Kreativi su bili i Turisti koji su nam u sklopu Dallasovih online koncerata #karantenasessions predstavili „kućne verzije“ pjesama „Samo ljubav“ i „Nepobjedivi“. Nedugo zatim bio je stigao i singl „Ovi su dani takvi“, svojevrsna posveta izvanrednoj situaciji koja je zaustavila cijeli svijet.

„Vegasom“ nam predstavljaju još jednu radiofoničnu, odlično aranžiranu pjesmu, idealnu za dnevno sanjarenje i planiranje budućeg, boljeg života u kojem će nam novi krajolici i nove pozitivne energije dati osjećaj uživanja u svemu što dobar život pruža.

Najnovije vesti

Izdvajamo