fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Trigger vam želi srećnu Novu noćnu moru (audio)

Trigger vam želi srećnu Novu noćnu moru (audio)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

trigger

Srećna Nova (noćna mora)” je novi, “praznični” singl grupe Trigger, pesma o fascinantno ispunjenim životima koje vodimo, o ekstatičnoj novogodišnjoj atmosferi u kojoj energija struji između rafova na primamljivim rasprodajama, kao i ljubavi za bližnjeg svog po kojoj naš narod pamte i prepoznaju širom planete, navode iz benda.

“Srećna nova (noćna mora)” će se naći na novom albumu grupe Trigger koji je u pripremi, a sa koga je publika već mogla čuti pesmu “Ne hrani ljudoždere” u kojoj gostuje Darko Živković iz grupe Downstroy, suptilni akordski traktat o pravilnoj nezi kućnih ljubimaca, kao i etno uspavanku “Ponor” u kojoj je gost Milutin Jovančić, frontmen kultnog sastava Block Out.

Sastav je pesmu Srećna Nova (noćna mora) napisao i objavio neplanirano, u najkraćem mogućem roku, kao neizbežnu, spontanu reakciju na pozitivnu energiju koja nas okružuje: “Vedrina je prirodno izašla iz svake naše note. Nova godina se približava i činjenica da živimo okruženi izobiljem i sigurnošću, u slozi i pravdi inspirisala nas je da svoje oduševljenje utkamo u poletne note i tekst pesme. Još jedna Nova godina na čijem pragu se možemo zadovoljno, takoreći trijumfalno, osvrnuti unazad i biti ponosni na to koliko smo postigli u životu kao narod, ali i kao pojedinci. Ipak, i u trenucima uživanja, ne treba zaboraviti da živimo bezbrižno, jer nas već decenijama nesebično, požrtvovano i posvećeno vode oni najbolji među nama. Budimo im uvek zahvalni!”, pišu iz benda.

Trigger iza sebe imaju album prvenac Ljubav koji je po pojavljivanju osvojio više nagrada kao i album obrada novotalasnih pesama sa područja nekadašnje Jugoslavije pod nazivom Ex.