-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Trigger objavili album "Vreme Čuda"

Trigger objavili album “Vreme Čuda”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

triggerTreći album grupe Trigger – “Vreme čuda“, objavljen je pod etiketom Odličnog hrčka.​

vreme-cuda
Omot albuma

Vreme čuda predstavlja grupu Trigger u agresivnijem gitarskom izdanju, ali uz i dalje prisutno poigravanje sa različitim žanrovima po kojem je bend i poznat slušaocima. Album sniman skoro tri godine muzički su obogatili i mnogobrojni gosti iz Srbije i regiona – od prepoznatljivog Milutina Jovančića (Čovek vuk, Ex – Block Out),  preko agresivnih vokala Marka Matijevića, (hrvatska etno -indastrial atrakcija Manntra) i operetskih metal vokala Vladimira Lalića (Viva Vox, Organized Chaos), pa do virtuoznih gitarskih deonica Emira Hota.

“Na ovom albumu se više bavimo onim što nas okružuje i kako se to odražava na nas kao pojedince, da li nas izazovi čine jačim ili nas lome i kradu smisao našim životima – šta je ono što nas definiše, da li je vera u materijalne vrednosti postala globalna religija u ovom vremenu čuda”, objašnjavaju članovi grupe Trigger lajtmotive novog izdanja.

Treći album grupe Trigger najavljen je spotovima za naslovnu numeru “Vreme čuda” i pesmu “Ne hrani ljudoždere”, a bend je najavio da će tokom godine realizovati još nekoliko video spotova.

Trigger iza sebe imaju prvenac “Ljubav” zahvaljujući kojem su osvojili priznanja poput regionalne nagrade Indexi u Sarajevu i Najbolji bend po izboru slušalaca radija 202, ali i album “Ex” koji je pažnju šire publike privukao neobičnim obradama novotalasnih pesama sa područja bivše Jugoslavije.

Album Vreme čuda dostupan je na Deezer-u, kao i na svim drugim relevatnim servisima za digitalnu distribuciju muzike, a CD izdanje se očekuje početkom jula.