-

NaslovnaVestiVesti iz regionaTmina Records predstavlja novi bend - Testimony

Tmina Records predstavlja novi bend – Testimony

Testimony

Novosadsko-beogradska heavy metal četvorka Testimony će 24. aprila u 18:00 objaviti svoj prvi singl pod imenom Heroes of the Sea, kojim zvanično najavljuje svoj prvi album čije će ime i lista pesama biti otkrivena vrlo uskoro. Singl će zvanično biti objavljen na Youtube stranici benda.

Testimony je aktivan već godinu i po dana, međutim, u tajnosti su su vredno radili na svom albumu prvencu, te su tek nedavno najavili svoj prvi singl, kao i sledeću postavu:

Miodrag Fodora – Vokal
Nebojša Ćebe Bjeletić – Bas gitara
Marko Eddie Savić – Gitara
Nikola Sima Simonović – Bubanj

Heroes of the Sea je deo konceptualnog albuma koji govori o velikim tragedijama koje su kroz istoriju izazvane čovekovom greškom, bahatošću, partokratijom i drugim zlima koja su ostavila posledice po ljudski život i/ili ekologiju planete. Pesma i album imaju za cilj da osveste čovekovo (ne)delo na majku prirodu, ljudski život i kompletnu simbiotičnost planete Zemlje i da, ukoliko ne preduzmemo nešto po tom pitanju, takve tragedije će se, nažalost, i dalje dešavati – izjavio je Miodrag, pevač benda.

Pesma je snimljena u 2 studija: Citadela u Beogradu i Blacksmith Studios u Kragujevcu, a mix i master pesme potpisuje Stefan Kovačević (Forever Storm), dok je za lyric video i omot albuma zadužen Pagan Witch Studios/TK Metal Covers (Tara Kerac – Obscured).

Najnovije vesti

Izdvajamo