-

Tihi Talas objavio video za debi singl „Vodi me“

Tihi Talas

Sneni pop duo iz Beograda Tihi Talas, objavio je video spot za svoj debitantski singl „Vodi me“ kojim ujedno najavljuje EP „Mikrokosmosi“, koji izlazi 01. 02. 2022. godine.

Tihi Talas čine Teodora Tasić i Tijana Bekčić, koje žive i stvaraju u Beogradu. Muzika ih interesira od najranije dobi, pa tako Tijana trenutno studira dizajn zvuka i muzičku produkciju, svira gitaru i klavir te komponira, dok Teodora piše pjesme, svira klavir i pjeva. Svoju suradnju započinju sredinom 2021. godine kada shvaćaju da im se muzički ukusi i energije potpuno podudaraju, te da je nužno da zajedno naprave pjesme za debitantski EP naslovljen „Mikrokosmosi“.

Inspirirane synth-, dream- i brit-pop žanrovima te vizualnim referencama dugometražnog filma „Melancholia“ Larsa von Triera, njihova želja i vizija pjesama za EP bili su sanjivi, kozmički sintesajzerski zvukovi i atmosfera koja kod slušatelja izaziva sladak osjećaj melankolije. Naslov „Mikrokosmosi“ EP je dobio po Teodorinoj prvoj pjesmi, nastaloj na mobilnom telefonu, a za koju je tekst napisao Miljan Janićijević.

Simbolično, „Mikrokosmosi“ predstavljaju sve što su Tasić i Bekčić zajedno stvorile u udobnosti vlastitog doma, a po završetku same su snimile i video spot za debitantski singl „Vodi me“.

Najnovije vesti

Izdvajamo