Tibor – Ostajem s vragom kojeg bolje znam – novi singl prvog samostalnog albuma

Ovotjedni izlazak svog samostalnog albuma Tibor je obilježio predstavljanjem videospota i singla Ostajem s vragom kojeg bolje znam. To je ukupno treća izdvojena pjesma s albuma I na kopnu i na moru koji je, također ovoga tjedna (ponedjeljak) službeno objavljen.

“Spot sam opet radio s Goranom Stojkićem (BONK studio, Mostar) i mislim da se nikad nisam osjećao bolje ispred kamere. Odvojili smo cijeli dan da otputujemo u Zelenkovac, u eko zonu jednog krasnog čovjeka i slikara Bore Jankovića, koji nam je dao lokaciju s divnim ambijentom i naravno šankom gdje smo snimili većinu kadrova. Također možemo vidjeti ples prekrasne Danijele Antičić koja napravila koreografiju i naravno morala napraviti novu kad smo joj rekli da snimamo u staroj drvenoj kući gdje nema toliko mjesta za pokrete. Ona je naravno doduše briljantno improvizirala i pokušala mi ukrasti show” – tim riječima je novi singl najavio sam Tibor.

Album I na kopnu i na moru sadržava čak 17 pjesama, a virtualno su podjeljeni u stranu A I B. Kompletan materijal je snimljen u svibnju i lipnju prošle godine u Morris studiju u Zagrebu. Napisao ga je, aranžirao, snimio, odsvirao, otpjevao, editirao i producirao Tibor, uz nekoliko asistencija Davora Marinca i Ivane Žabkar. Ton majstor je bio Neven Marinac, a miksom i masteringom se pozabavio Domagoj Perišić. Prvi singl je bila pjesma Vrati nas doma s kojom je Tibor nastupio na Zagrebačkom festivalu, a nasljedila ju je Rekao bih ti. Paralelno s izlaskom albuma, predstavljen je videospot i pjesma Ostajem s vragom kojeg bolje znam.

Album I na kopnu i na moru može se poslušati na You Tubeu, te pronaći na svim globalnim streaming I download platformama, kao što su iTunes, Apple Music, Deezer, Spotify, Amazon Music, Pandora, Google Play, Tidal i mnogi drugi. CD izdanje bit će dostupno od 9. travnja u većini CD shopova u državi.