fbpx

-

Naslovna Vesti Thundersteel objavili novi spot

Thundersteel objavili novi spot

Novosadska oldschool heavy metal ekipa Thundersteel, nakon dužeg perioda zatišja i promene u postavi (na mestu vokala se, nakon odlaska Miloša Krsmanovića, našao Miodrag Fodora) objavila je novu pesmu i video spot za nju. Radi se o numeri “Armageddon Age” kojom su zvanično otpočeli nov period svog stvaralaštva.

Spot je rađen pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiju Alpha Design u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).

Rečima benda: “Veoma smo ponosni i srećni što smo kompletirali postavu, što smo ponovo na sceni i što smo konačno uspeli da realizujemo singl u ovakvom obliku! Ovim putem se zahvaljujemo kompletnom fantastičnom timu MEMO Workshop-a kao i svim asistentima. Izdavanjem singla smo želeli da pošaljemo poruku publici da smo življi nego ikada i da definitivno radimo na tome da kompletiramo naše naredno izdanje, o čemu ćemo uskoro moći mnogo više da kažemo kada se sav proces pisanja i aranžiranja pesama završi. Sva pozitivna energija, pakao u nama, čekanje i strpljenje će se definitivno isplatiti!”.

Singl je objavljen za srpsku izdavačku kuću “Grom Tmina Records” za koju je objavljeno i prethodno izdanje benda.