-

NaslovnaVestiVesti iz regionaThem Moose Rush predstavlja novi videospot za singl „Jude's Got Another“

Them Moose Rush predstavlja novi videospot za singl „Jude’s Got Another“

Progresivni rock trojac Them Moose Rush predstavlja novi videospot za singl „Jude’s Got Another“ kojim najavljuju novi, nadolazeći studijski album „Dancing Maze“ za etiketu Dostava Zvuka.

U inventivnom i zabavnom videospotu u ulozi znanstvenice pojavljuje Ana Jelić iz grupe Lika Kolorado, a opasno kemijanje u laboratoriju nailazi na prepreke i dobiva posve neočekivan rasplet. Videospot je nastao pod palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je ovo već treća suradnja s bjelovarskim trojcem. „On je pandan naših razmišljanja o muzici u svijetu snimanja videa i dozvoljava da naši zajednički brainstorminzi ponekad uđu u domenu vrlo ambicioznog. Tako smo si ovdje zapravo u startu sami zadali dosta logistike i post produkcije, no imali smo fenomenalnu podršku svih prijatelja i čovjeka za direktorskom palicom s kojim je sve moguće.“ – komentiraju Them Moose Rush.

Glazbu i tekst za pjesmu „Jude’s Got Another“ napisali su Them Moose Rush. Iza produkcije zajednički stoje Mark Mrakovčić, Borna Mijolović i Them Moose Rush, dok mastering potpisuju Mark Mrakovčić i Them Moose Rush.

Pjesma „Jude’s Got Another“ naći će se na albumu „Dancing Maze“ koji za etiketu Dostava Zvuka izlazi u svibnju ove godine. Uz više naginjanja prema pop prog zvuku u novoj pjesmi, Them Moose Rush otkrivaju da će album istražiti raznolikost stilova te biti dosta težak za klasično žanrovsko ukalupljivanje. Bit će to svojevrsni hommage evoluciji njihovog zvuka – uvijek na granici između „groovy“ (što se odnosi na Dancing) i „mathy“ (što predstavlja Maze).

Prije izlaska albuma, Them Moose Rush odlaze na mini europsku turneju, a među potvrđenim datumima posebno se ističe nastup 25. travnja na vrlo cijenjenom rock prog psych stoner Alterna Sounds festivalu u Munsteru.

Najnovije vesti

Izdvajamo