-

NaslovnaVestiVesti iz regionaThem Moose Rush izbacili videospot za stvar "Ray's Dancing Maze"

Them Moose Rush izbacili videospot za stvar “Ray’s Dancing Maze”

Ideju kako se uguziti šefu rastegnuli su do samog ruba apsurda! Bjelovarski rock trojac Them Moose Rush u novom videospotu “Ray’s Dancing Maze” opako zabavlja, šokira i izaziva reakciju i kod najuštogljenijih. Singl se nalazi na njihovom aktualnom albumu „Dancing Maze“ koji posljednjih mjeseci dobiva fascinantne recenzije, posebice od
medija iz Europe i Amerike gdje se budi sjajan interes za ovim domaćim bendom.

Plesna i ritmična „Ray’s Dancing Maze“ tekstualno se vrti oko izmišljene bizarne crtice o Rayu Charlesu, a neobičnosti ne nedostaje ni u videospotu iza kojeg stoji njihov već dugogodišnji suradnik Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

„Jako se veselimo svakom novom spotu u suradnji s njim jer je to sad već kao da radimo neku seriju smiješnih epizoda i bizarnih situacija u Them Moose Rush video univerzumu. Ovaj put inspiracija je korporativno poslovno okruženje s posebnim benefitima za zaposlenike. Čak smo i neke likove počeli provlačiti kroz te spotove i tko zna kud ćemo još otići s njima.“ – prepričava frontmen Nikola Runjavec.

U kreativnom videospotu jednu od glavnih uloga nosi basist Branimir Kuruc, a između ostalih se pojavljuju pjevač Mašinka Marin Šulentić i Miran Katar koji je glumio i u nekoliko njihovih ranijih videospotova. Produkciju singla radili su Mark Mrakovčić, Borna Mijolović i Them Moose Rush. Miks i master potpisuju Mark Mrakovčić i Them Moose Rush.

Album „Dancing Maze“ izdan za Dostavu Zvuka & Dirty Old Label dostupan je na svim streaming servisima, Youtube kanalu benda i Bandcamp stranici gdje su trenutno u preorder ponudi i fizička izdanja (vinil i CD) te pripadajući merch.

Them Moose Rush iza sebe imaju sjajni prvijenac „To Future Miss Sunshine“ (2013.), dva EP-a – „Three π One“ (2014.) i „Three π Two“ (2015.), a prije aktualnog albuma „Dancing Maze“ (2020.) za Dostavu Zvuka / Dirty Old Label izašao im je i hvaljeni „Don’t Pick Your Noise“ (2018.) koji se našao na mnogim listama najboljih domaćih izdanja. Značajne pohvale bend je dobio i od strane mnogih svjetskih utjecajnih magazina i portala kao što su Prog, Metal Hammer, Metal Injection, Everything is Noise itd. Tijekom proteklih godina intenzivno su nastupali u Velikoj Britaniji i po čitavoj Europi (Berlin, London, Dublin, Köln, München, Prag itd.).

Najnovije vesti

Izdvajamo