-

The Strange predstavili novi singl i najavili koncert u Tvornici kulture

Foto: Mare Milin

Trinaest godina od objave posljednjeg studijskog izdanja, hvaljenog albuma „Nights of Forgotten Films“ te godinu i pol od posljednjeg live pojavljivanja, grupa The Strange nastupit će u četvrtak, 13. prosinca, u Tvornici Kulture, gdje će promovirati svoj novi album „Echo Chamber„.

Indie rock, americana, garage rock, baroque pop i alter-country samo su neke od alternativnih pop/rock žanrova koje se provlače kroz 10 pjesama koliko će ih biti uvršteno na CD & LP „Echo Chamber“. The Strange danas čine Chris Eckman te članovi bendova The Bambi Molesters i My Buddy Moose.

Precizno zaokružen, filmski atmosferičan, s povremenim dozivanjem Leeja Hazlewooda, Scotta Walkera, Van Dyke Parksa, Burta Bacharacha i Toma Waitsa u sjećanje, dodatnu energiju „Echo Chamberu“ dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranata brass sekcija te topla produkcija Antonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije.

„Echo Chamber“ snimao je i miksao Phill Brown, koji je u preko 30 godina karijere radio s imenima kao što su Talk Talk, Dido, Robert Plant, Roxy Music, Bob Marley…

CD i LP izdanje očekujemo u shopovima ove jeseni.

Uz najavu koncerta, The Strange su nakon pilot singla „Last Summer Song„, za drugi singl izabrali nježnu, nešto sporiju, lijepu i elegantnu pjesmu „Killin’ Time„.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Ulaznice potražite u DancingBear CDshopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te u sustavu www.entrio.hr

Najnovije vesti

Izdvajamo