-

The Bangcocks zajedno sa Vukašinom Markovićem snimili „Kraj“

Beogradski rok sastav The Bangcocks objavio je ovih dana novi singl. Pesmu naziva „Kraj“ možete preslušati sa našeg sajta.

Pesma je snimljena na nastupu u klubu Karbon, uradili smo je u saradnji sa Vukašinom Markovićem iz Irie Fm, koji je u studiju idejno pomogao na snimanju vokala i otpevao njemu svojstvene bek vokale, objašnjava Marko Marić, frontmen sastava The Bangcocks.

Pesma reflektuje među ljudske odnose u savremenom društvu, u nama svojstvenom, energicnom, rokerskom maniru. Bend je odlično promovisao album “Hodaj sa nama“ protekle godine, sa desetak nastupa u Srbiji i regionu, ove godine polako radimo na materijalu za drugi album i spremamo se za koncertnu sezonu. Naš akcenat je na živim nastupima i razmeni energije sa publikom, tako da smo se odlučili da spotovi za pesmu “Kraj“ i predstojeći singl “Nikad robom“, budu “lajv“ spotovi, kako bi dočarali publici deo atmosfere sa nastupa. Uskoro objavljujemo nove datume na nasoj fb stranici i nastavljamo u rokerskom maniru, navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti

Izdvajamo