-

NaslovnaVestiVesti iz regionaTexas Flood objavio video za pesmu "Da budem tvoj"

Texas Flood objavio video za pesmu “Da budem tvoj”

Texas Flood Dom omladine Beograd

Bend Texas Flood objavio je video spot za pesmu „Da budem tvoj“, jedinu autorsku pesmu sa albuma „Tražim ljude kao ja“ objavljenog za Multimedia Music.

Texas Flood svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.

Na njemu se se našla i autorska pesma “Da budem tvoj“ koja je sada dobila i video spot. „Ona je naše prvo autorsko ostvarenje na srpskom jeziku i želeli smo da joj damo i vizuelni identitet. Na tu pesmu smo posebno ponosni, jer smo u njoj postigli pravi spoj bluza i roka” kaže Nenad Zlatanović.

Pesmu „Da budem tvoj“ napisali su Vukašin Marković i Ivan Ristić, muziku i aranžman potpisuje sam bend, dok je za vizuelno ostvarenje koje je pred vama zaslužan Dragan Medaković.

„Posebno bih istakao saradnju sa Vukašinom Markovićem, koji je svojim savetima o pevačkom izvođenju, doprineo da ova pesma doživi uspeh i simpatije publike, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujemo“ dodaje Zlatanović.

Najnovije vesti

Izdvajamo