-

Tam singlom „Ne pričaj o nama“ najavljuje EP „Refleksija“

 

Novim singlom „ne pričaj o nama“, tam je nastavila sa promocijom predstojećeg EP izdanja „refleksija“. Spot koji stiže uz pesmu vizualni je prikaz specifične inspiracije samuraj ratnicom Tomoe Gozen. Režiju i montažu spota potpisuje Gavrilo Nenadović, a direktor fotografije je Džejlan Ibrahimović.

„Ovo je poslednja pesma koju sam napisala za EP. Nastala je slučajno dok smo završavali druge pesme, kada je moj producent Mihajlo (Summer Deaths) pustio ovaj beat i već u prvih par sekundi sam znala da je to to, baš mi je trebala ovakva upbeat pesma da zaokružim izdanje“

„Jako mi je lako došla, prva melodija pevanja je ostala i u finalnoj verziji. Samo su mi sinule reči ‘gledaj me preko ekrana’ i ostatak sam napisala oko toga. ‘ne pričaj o nama’ je između ‘aj ćao’ tematike i nekih mojih nežnijih pesama, jer prenosi ‘gledaj me kako kidam’ energiju, ali i priča priču o toku i kraju jednog odnosa“, rekla je tam o singlu.

Najnovija „ne pričaj o nama“ i singl „usne uz rebra (nanana)“, koji joj je prethodio, dale su prvi uvid u prvo duže izdanje koje će tam ubrzo predstaviti. EP „refleksija“ biće dostupan na streaming servisima krajem februara.

Najnovije vesti

Izdvajamo