fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Svi na pod! izdali novi album

Svi na pod! izdali novi album

mladost Album prvenac “Prvi”, beogradskog sastava Svi na pod!, dobio je i naslednika. Naime, na Deezeru je već dostupan album pod nazivom “Mladost”, na koji se cekalo nešto više od dve godine.

Ovo izdanje najavljeno je pesmama, koje su se već zavrtele u ušima fanova, “Put”, “Zlatne spirale”, “Barakuda” i “O mladosti”, dok će se na njemu naći ukupno 11 pesama, a izašlo je pod etiketom Lampshade media.

Bend će album promovisati na koncertu 4. aprila u beogradskom Mikser hausu. Cena ulaznice je 500 dinara u pretprodaji preko Eventim mreže. Na ulazu će koštati 700 dinara.

Kao što smo navikli od ovog benda i ovaj album karatkeriše elektro-pop zvuk, koji se ponekad smenjuje, gotovo neprimetno, sa čvrstim r’n’r tonovima uz ritam sekciju pod uticajem fanka.

Dodatnu originalnost numere dobijaju zahvaljujući ezoteričnim gitarama, saksofonu i naravno glasu Bojane Vunturišević. Na albumu gostuju Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester i hor “Kružok”, koji je svoj doprinos dao u pesmi “Put”.

Čitav album možete poslušati u nastavku: