“Sve što želim” je drugi singl benda Ostaci zvuka

ostaci zvuka
Pjesma “Sve što želim” novi je, drugi singl pulskog alter-rock sastava Ostaci zvuka koji izlazi pod etiketom Aquarius Recordsa.

Za razliku od prvog singla “Govoriš o sebi” koji je obojan teškim bojama, “Sve što želim” je iskrena, optimistična punk-rock pjesma koja kroz žestoke rifove govori o ljubavi i pozitivi. Ova pjesma neće nam dopustiti da zaboravimo ljeto u predstojećim hladnim i kišnim danima.

Autor pjesme je Ivan Kraljević, koji je ujedno i vokal u bendu. Osim njega tu su i Robert Matysiak (bas), Pitzek Bijažić (bubnjevi), Karlo Mirković i Matija Dadić (gitare), Ognjen Jovanović (analog synth) te Pepsy (prateći vokal). Miks potpisuje Perica Šuran (SAE Institute Ljubljana).

Ostaci zvuka trenutno su u fazi stvaranja spota za istoimeni singl koji možemo očekivati već tijekom idućeg mjeseca. Spot realiziraju dvojica nagrađivanih autora, redatelj Andrej Korovljev i Draško Ivezić, koji potpisuje animaciju.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/224283217″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]