-

„Supersonic Gaucho“ energični prvi singl novog slovenskog benda RoMa Child

RoMa Child

RoMa Child, novi slovenski bend Romana Rateja i Martina Štibernika, objavio je svoj prvi autorski singl pod nazivom „Supersonic Gaucho“. Ova energična pjesma savršena je mješavina različitih žanrova i govori o pronalaženju čarobnih trenutaka u svakodnevnom životu, o hrabrosti i riziku te potrazi za svojim snovima. Video spot je snimka koja je nastala u sklopu studijskog live sessiona s kojeg ćemo u budućnosti moći čuti još sjajnih pjesama.

RoMa Child je svježi glazbeni projekt, čista vibracija dvojice izuzetnih glazbenika, bubnjara i tekstopisca Romana Rateja te producenta i tekstopisca Martina Štibernika. Zajedno su stvorili glazbenu priču punu pozitivne energije koju nećete moći prestati slušati i koju ćete slušati uvijek iznova. Njihova glazba isprepliće različite iznenađujuće žanrove s pozitivnom energijom i igrom, stvarajući potpuno jedinstven zvuk baziran na gitarama, bubnjevima i vokalu.

Roman Ratej bubnjar je svjetske slave koji je svirao na najvećim svjetskim pozornicama i surađivao s brojnim svjetskim i domaćim imenima popularne glazbe.

Martin Štibernik jedan je od najtraženijih i najboljih producenta i tekstopisca u Sloveniji. Svoj višestruki glazbeni talent pretočio je u mnoge poznate i najslušanije hitove u Sloveniji. Iza sebe ima već više od 500 pjesama i nema namjeru stati. Surađivao je i sa svjetski poznatim producentima.

Najnovije vesti

Izdvajamo