-

Süpersolid objavio novi video spot

Süpersolid

Niški sastav Süpersolid objavio je novi video spot za pesmu „Demento Mori“ koji je, kao i prethodni „Istina i prostor“ delo negotinske „Krajina Film Production“.

Video za „Demento Mori“ rađen je sa Filipom Paraskevićem kao montažerom i kamermanom, u režiji Ivana Stevića sa izvršnim producentom Ivanom Aleksandrovićem.

Süpersolid je dvočlani bend iz Niša i bavi se autorskim radom od samog početka svog delovanja. Njihova muzika je spoj alternative, prog i garage rocka. Bend je nastao 2017. kao neformalni duo i posle nekoliko pokušaja da se neko nadoveže sa bas gitarom odlučuje da ostane u dvočlanoj formi koju čine Dušan Nikolić na gitari i vokalu i Filip Pešić na bubnjevima.

„Bend uveliko snima svoj album prvenac koji bi svetlost dana trebalo da ugleda do jeseni ove godine, a do tada publika može očekivati još koji spot.„, poručuju iz benda Süpersolid.

Süpersolid se uživo može čuti subotu, 23. aprila u niškom „AKC Fuzz“, gde će deliti binu sa bendom Bunker i DJ Mashindramon-om, dok ih tokom leta očekuje nastup na Nišville jazz festivalu.

Najnovije vesti

Izdvajamo