-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Sudan" novi singl beogradskog benda Sitzpinker

“Sudan” novi singl beogradskog benda Sitzpinker

Sitzpinker DOB Klubic Beograd18.5.2019.

Beogradski bend Sitzpinker predstavio je novu pesmu “Sudan”. Novi zvuk benda prati i spot u režiji Sare Radulović. Pesma je snimana u Down There studiju, a snimatelj i producent bio je novi član benda, Andrej Mladenović. Kako su najavili, izlazak narednog singla koji će nositi ime “Mustang”, očekuje se do kraja godine.

“Apgrejdovani singl ‘Da li’ obeležio je 2020. (koroničnu) godinu i bio na mnogim godišnjim listama u regionu u samom vrhu. Pre toga Hali Gali singl ‘Metanoja’ takođe je imao lepu slušanost, baš kao i zategnuta ‘Izolacija’, ali sada je vreme za novu fazu u životu benda i novi zvuk. Fantastičnom triju Dunja Mijačić (vokal), Pavle Trifunović (bas) i Danilo Ilić (bubanj) kao stalni član benda pridružio se producentski guru Andrej Mladenović (sintovi, perkusije, sempler), a prva nova pesma koju Sitzpinker predstavlja je ‘Sudan'”, navodi se u saopštenju.

Rediteljka spota za novi single je Sara Radulović, snimatelj Filip Tasić, montažer Lazar Lazarević, a u glavnim ulogama se pojavljuju Nevena Graovac, Andrijana Đorđević, Darija Vučko, Maja Čampar i Stevanija Zečević uz brojne prijatelje benda.

“Sudan” se može pronaći i na svim digitalnim platformama.

Najnovije vesti

Izdvajamo