-

NaslovnaVestiVesti iz regionaStroberiz objavila novi singl

Stroberiz objavila novi singl

stroberiz posle svega

Stroberiz je izbacila novi singl „Posle svega„, kojim najavljuje i album. Gost na singlu je David Aksamit, gitarista benda „Lazar“ iz Novog Sada.

„Za mene ova pesma predstavlja neku vrstu psihičkog kraha, da li usled velikog razočaranja, gubitka, rastanka, bilo čega što nas, iz nekog iracionalnog straha, tera da osećamo sram, izolovanost i nemogućnost komunikacije i ispoljavanja onoga što osećamo. Gitara je tu odigrala veliku ulogu jer prati dinamiku onoga što nazivamo procesom žaljenja, u kom nas emocije u potpunosti kontrolišu, krenuvši od nežnog i melanholičnog osećaja tuge i neverice, preko osećanja krivice, kajanja, besa, da bi eskalirale u histeriju i očaj. Gitara i glasovi igraju igru u kojoj glasovi u vidu neke mantre pokušavaju da se izbore sa svim tim emocijama kako bi bi napokon izašli na površinu, gde na kraju dolazi do konačnog razumevanja i prihvatanja situacije, a samim tim i olakšanja. David i ja se poznajemo više od pola života i bilo je dovoljno da mu u jednoj rečenici objasnim kakav osećaj gitara treba da izazove u onome ko je sluša, a ovo nam je ujedno i prvi zajednički projekat, što je još jedan od razloga zbog kog mi je ova pesma posebno draga.“ – rekla je Anamarija (Stroberiz).

Stroberiz singlom „Posle svega“ najavljuje prvi album koji će sama producirati, a u sklopu kojeg će promovisati i druge pojedince, kako iz muzičke, tako i iz ostalih sfera umetnosti.

Najnovije vesti

Izdvajamo