fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Stray Dogg objavili novi spot

Stray Dogg objavili novi spot

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Stray DoggBend Stray Dogg je nedavno objavio novi album “Come Along Wind”, a danas je izašao i spot za pesmu “No One But You”, koja se na njemu nalazi.

Sredinom oktobra šestočlani beogradski sastav objavio je treći studijski album “Come Along Wind”, tačno tri godine od uspešnog i hvaljenog “Fire’s Never Wrong“. Dužu diskografsku pauzu između albuma (“Almost” 2011, “Fire…” 2012) grupa je prekinula objavljivanjem osam novih pesama, koje Dušana Strajnića i bend na više načina približavaju svetu koji su svojom muzikom definisali Elliott Smith i Nick Drake.

Stray Dogg će, zajedno sa specijalnom gošćom, Lovely Quinces iz Hrvatske, održati koncert u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda u subotu, 21. novembra sa početkom u 21 h. Koncert u Beogradu će biti prva prilika za publiku da čuje uživo sve pesme sa “Come Along Wind” i da, zajedna sa bendom, obeleži četiri neverovatne godine prepune pesama, koncerata, festivala, spotova… ali i perioda tokom kojeg je grupa muzičara predvođena Dukatom Strajnićem postala moćan bend koji tačno zna šta želi i kako da to ostvari na bini, ali i u studiju.

Karte u pretprodaji mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim- a po ceni od 500 dinara. Broj karata u pretprodaji je ograničen.

Spot je režirao Ivan Stojiljković i možete ga pogledati u nastavku: