-

„Stranac“ najavljuje novi EP sastava Rebel Star

Rebel StarPosle albuma “Demoni” i saradnje sa Ninom Romić na pesmi „Dobrodošla u mrak“, Rebel Star ima još nove muzike za vas. EP “Stranac” završno je poglavlje “Demona”, manifesta o lutanjima, porodici i prijateljstvu Milana Glavaškog.

Prvi singl je naslovna pesma – “Stranac” – za koju je Nina Glavaški napravila “lyric video”, a kompletan EP biće objavljen do kraja juna.

“Tekst pesme inspirisan je idejom za naslov EP-ja koju je predložio Andrej Dolinka (čovek koji je zaslužan za dizajn naših omota). Naime, album Demoni ima stranu A i B, a pošto su ovo pesme koje nisu ušle na album jer nisu bile spremne Andrej je predložio da EP nazovemo „Strana C“ ili „Stranac“. Onda su se desile još dve stvari – novi Rebel Star bend mi se pridružio, pa bubanj svira Attila Prikler i novi članovi ostale instrumente (više o njima na novim snimcima). Na kraju se sve sklopilo u razgovoru za Radio Beograd 2, gde me je Uroš Milovanović pitao zašto pišem o lutanjima i putovanjima. Video sa tekstom napravila je moja ćerka Nina, pariški miš i student animacije,“ rekao je o „Strancu“ Milan Glavaški.

Najnovije vesti

Izdvajamo