fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Stjepan Krznarić (Drito Konj) ima novi spot "Fakat Sori"

Stjepan Krznarić (Drito Konj) ima novi spot “Fakat Sori”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

drito-konjBubnjar te jedan od najpoznatijih hrvatskih blogera i forumaša u Hrvatskoj, Stjepan Krznarić, odnosno Drito Konj je nakon raspada grupe Sane krenuo u u samostalne vode predstavljajući svoj prvi spot za pjesmu “Fakat Sori“.

Sam autor o pjesmi i spotu kaže: “Stvar je Gibonnijeva Oprosti iz perspektive natupog zagrebačkog repera G-Bonea. Dakle, G-Bone predstavlja ispriku onak kak se isprika po kvartovima i nudi. Dakle, opće nije teško reć oprosti, pogotovo kad je adekvatna estetska varijanta isprike u igri.” Dalje dodaje; “I stvarno, nikakvo pljuvanje i slično, pjesma je čista zajebancija, a prati ju hardcore ’90s spot kojem je kamerman Luka Nižetić, imamo i Playboy zečicu Enu Friedrich, predivan rozi Topolino, te nekolicinu prijatelja koji ne mogu bit dalje od onog kak izgledaju u spotu. I to je prekrasno, bar nama. Nego eto, uživajte u spotu, vrlo je retardiran.“

Tko poznaje izričaj Drito Konja neće se nimalo začuditi zašto je izabrao baš božićne blagdane za promociju ljetnog hip hop hita.