-

„Still Running“ – novi spot benda Citizen X

Citizen X
foto: Nenad Nestorović

Beogradski pank-rok bend Citizen X objavio je novi spot za pesmu “Still Running”, kao treći singl sa prošlogodišnjeg EPja The End of Fiction u izdanju Geenger Records iz Zagreba.

Direktor fotografije spota je Renato Miškolci, glavnu ulogu u spotu tumači beogradska glumica Dunja Stojanović, dok režiju potpisuje Lana Jeremić, a montažu gitarista benda Nikola Dilberović.

“Imali smo veliko zadovoljstvo i sreću da dobijemo podršku vrlo talentovanih ljudi, koji su uspeli da estetiku, ritam i dinamiku pesme prenesu na spot. Planiramo još jedan video, čime ćemo zaokružiti celo izdanje, pre nego što počnemo snimanje sledećeg”, kaže pevač Citizen X, Božidar Simenović.

Citizen X nastupiće u petak, 21. aprila 2023. u Beogradu, zajedno sa Reckoning, Ground Zero i Sides.

Ovaj melodični pank-rok bend meša različite stilove, od hardkora, do pop-panka, a sadašnja postava sačinjena je od članova koji su svirali u bendovima Doghouse, Kamenolom, UZG, Posno prase, No Comply i Young Husbands – Božidar Simenović (vokal), Nikola Dilberović (gitara), Đorđe Bajić (bubnjevi), Nikola Crvenković (gitara, back vokal) i Petar Janjatović (bas).

Najnovije vesti

Izdvajamo