fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Stereo Tip objavili EP "Moj svet"

Stereo Tip objavili EP “Moj svet”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

stereo_tip

Posle dva uspešna video singla, “Moj svet” i “Javi se”, grupa Stereo Tip objavila je već nekoliko meseci najavljivano EP izdanje.

Izdanje je naslovljeno po kontroverznoj numeri “Moj svet” za koju je snimljen još kontroverzniji spot u kome je Paja Bogdanović, idejni vođa grupe, sa svojim kolegama prozvao svetske moćnike.

Osim pomenutih numera na izdanju su i ponovo snimljena pesma “Stereotip” koja se nalazi i na prvom albumu Stereo Tipa, zatim “Poslednji stih” nastala kao plod saradnje sa renomiranom piscem, novinarom i publicistom Milanom B. Popovićem i numera “Kandidat”.

Ovim izdanjem Stereo Tip će napraviti presedan na domaćoj sceni, jer će osim već ekranizovanih pesama i sve ostale prisutne dobiti svoju video prezentaciju.

Snimatelj i producent bio je Nemanja Popović, veliku ulogu imao je Dušan Svilokos (Trigger) koji potpisuje produkciju i mastering, a takođe je svirao gitaru i dao svoj doprinos kod aranžmana pesme “Poslednji stih”. Muziku i tekstove, kao i do sada, potpisuje lider grupe Paja Bogdanović.

“Moj svet” se besplatno može preuzeti odavde: http://goo.gl/V5aicb