-

STARWOOD Festival u Zvezdarskoj šumi; Prijavite bend

STARWOOD Festival vraća Zvezdarsku šumu na mapu kultnih mesta Beograda. Festival je aktivan od prošle godine na otvorenom, u srcu šume i ima ideju da započne tradiciju. Besplatan dnevni i večernji program promoviše mlade autore, boravak u prirodi, muziku, umetnost, sport, istraživački duh. Svake godine pokrećemo i realizujemo novu inicijativu za oživljavanje i očuvanje Zvezdarske šume, pluća našeg grada.

Deo muzičkog programa koji nam organizatori otkrivaju se sastoji od bendova: Transfer blama, Tobija, Counterignition, The Commandos i Čvrge.

Ovom kratkom najavom otvaramo konkurs za učešće na koncertu DEMO URANAK u okviru festivala STARWOOD. Prva tri mesta dobijaju snimanje spota, a tu je i jos mnogo iznenađenja. Vaše je da nam predstavite svoj rad i svoju muziku u potpunoj slobodi kombinovanja. Snimak sa svirke, ili solo tačka, album, pesma, traka, osmislite sami način svoje promocije i prosledite na fleshstone@gmail.com. Budite kreativni i slobodni da nam pošaljete vezu sa Soundcloud-om, Youtube kanalom, FB stranicom, , navodi se u saopštenju.

Konkurs za učešće na festivalu traje do 22.aprila, a kako bismo držali uzbudjenje na visokom nivou rezultate očekujte neposredno pred održavanje koncerta kada će i biti objavljen kompletan program.