-

NaslovnaVestiVesti iz regionaSrđan Branković i "The Big Deal" potpisali za izdavača "Frontiers"

Srđan Branković i „The Big Deal“ potpisali za izdavača „Frontiers“

Expedition Delta Srđan BrankovićMuzičar Srđan Branković (Alogia, Psychoparadox, Expedition Delta), započeo je novu muzičku etapu u svojoj bogatoj karijeri, potpisivanjem ugovora sa jednim od vodećih izdavača za Evropu i svet – Frontiers.
Srđan je na svojoj Facebook stranici napisao: „Potpisao sam ugovor sa izdavackom kucom „FRONTIERS“ (www.frontiers.it) i veoma sam srecan sto ce mi u narednim godinama prioritet biti saradnja sa njima. Rekao bih da sam pronasao svoj „muzicki dom“ na najboljem mogucem mestu na planeti, potpuno uskladjeno sa mojim muzickim ukusima.
Za one koji ne znaju, u proteklim decenijama, “Frontiers” su bili dom bendovima Whitesnake, Toto, Ritchie Blackmore, Deff Leppard, Michael Bolton, Heart, Journey.. ali su isto tako sa svojim sjajnim projektima doneli novu snagu imenima kao sto su Jeff Scott Soto, Grahham Bonnet, Asia, Russel Allen, Joy Lynn Turner.. Ogromna je lista naslova, sa kojima su Frontiers, kao najveci evropski melodic rock promoter, ucinili da svetska muzicka scena izgleda daleko lepse I spektakularnije.
Uveliko smo zapoceli rad na prvom albumu, za potpuno novi melodic metal bend, koji je napravljen i sastavljen u dogovoru sa „Frontiersom“ i najvecim evropskim rock guru-om i direktorom kuce. Na njegov predlog, bend je dobio naziv „THE BIG DEAL“. Iskoristicu priliku da vam predstavim clanove benda – za klavire, klavijature i lead vokale bice zaduzena Nevena Brankovic. Moja dugogodisnja prijateljica Ana Nikolic, pored Nevene ce imati poziciju lead vokala. Moj heavy metal brat Marko, kojeg vec veoma dobro poznajete iz Alogije, svirace bubnjeve. Basista benda je rock star, cije cemo ime tek otkriti, a za sobom ima ogromno iskustvo u komponovanju, produkciji i nastupima sa imenima kao sto su Doug Aldrich, Joe Lynn Turner, George Lynch, Jorn Lande, Hardline…
Heavy metal mi je mnogo lepih stvari u zivotu doneo, rekao bih da sam i sada na pragu jedne lepe avanture.“
Keep on rockin’ in a free world! – poručuje Srđan Branković 

Najnovije vesti

Izdvajamo