-

NaslovnaVestiVesti iz regionaSrđan Branković objavio novi spot svog projekta Expedition Delta

Srđan Branković objavio novi spot svog projekta Expedition Delta

Expedition_DeltaSrđan Branković iz benda AlogiA upakovao je detalje sa turneje po Evropi u video za novu pesmu „Spectacular“ sa drugog izdanja njegovog projekta Expedition Delta.

Srđan Branković, muzički producent i gitarista srpskog metal benda AlogiA, objavio je drugo izdanje Expedition Delte, koji je od projekta postao stage band kada je krajem maja održao mini turneju po Italiji. Detalje sa pohoda ova interesantna ekipa je spakovala u video za novu pesmu „Spectacular“, jednu od 11 novih numera sa ED albuma, koji je izašao pod etiketom američkog Perris Recordsa.

Poput prvog, i ovaj album je kreiran za inostrano tržište, pa je logična saradnja sa svetskim imenima kao što je Bobby Koelble, gitarista legendarnog benda Death, sa kojim je na dan izlaska albuma objavljen i novi spot za pesmu „Break the rules“.

U Japanu je za dve nedelje rasprodat ceo tamnosnji tiraž, a od prošle nedelje album se može kupiti i u Evropi. Pohod družine će se nastaviti najverovatnije u septembru, kada su nezvanično najavili nastup u Italiji uz čuvenog Russella Allena iz benda Symphony X.

Save

Save

Save