-

Spremite se za novi talas Balkanrock Sessions-a!

Keni nije mrtav Balkanrock Balkanrocksessions Sessions Youtube

Balkanrock je u julu 2021. godine pokrenuo seriju koncerata pod nazivom “Balkanrock Sessions”. Prvi u nizu Balkanrock Sessions nastupa, ni manje ni više, bio je jedan od kultnih bendova iz Srbije – Eyesburn. Publika je prepoznala kvalitet produkcije i obradovala se onome što su mogli da čuju tokom razgovora koje je vodila naša novinarka Milena Gojković.

U toku narednih meseci, na Youtube kanalu Balkanrock Sessions, nastavili smo da objavljujemo koncerte i intervjue sa izvođačima kao što su Moussaka, Obojeni Program, Ida Prester, Bolesna Štenad, Funk Shui, Igralom i Naked. Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify i Tidal.

Mnogobrojne pohvale, pa i kritike podstakle su nas da nastavimo sa dostavljanjem ovakvog audiovizuelnog sadržaja. Iz tog razloga, 7. marta možete očekivati novi talas izvođača, a prvi od njih su Keni nije mrtav. Ovaj mladi kruševački trio prepoznatljiv je po kombinaciji energičnih nastupa, dobrih žurki i atmosferične lirike koja opisuje svakodnevnicu običnog čoveka zatečenog u ovom vremenu u svojim dvadesetim.

Nakon Keni nije mrtav, na svake dve sedmice možete očekivati novog izvođača na Balkanrock Youtube kanalu. Mi ćemo vas blagovremeno obavestiti o svakom od njih.

Zapamtite 7. mart – Youtube kanal Balkanrocka!

Aaaaa do tada, plešite :)

Najnovije vesti

Izdvajamo