-

Spot kao videoigrica koja se igra hedbengingom, novitet iz benda Red Fang

Red FangBesplatna video igrica koja se igra hedbengingom predstavljena je kroz novi singl za numeru Antidot” članova benda Red Fang. Bend koji će uskoro nastupiti na Aresenal Festu, čuven je po hitovima kao „Prehistoric Dog“, „Wires“, „Dirt Wizard“, „Crows In Swine“ ili „Hank Is Dead“.

 “S ponosom predstavljamo naš novi singl Antidot koji se pojavljuje u prvoj na svetu video igrici koju igrate hedbengingom. Napisao ju je i režirao naš prijatelj čarobnjak Ansel Walenfang”, saopštili su Red Fang povodom izdanja.

Igrica je 16-bitna aplikacija za mobilne telefone. Može se preuzeti besplatno na platformama Apps store, Google play i adresi redfangheadbang.com. U aplikaciji korisnici uz pesmu otkidaju glave zombijima, uništavaju automobile i pomažu da se porazi glavni zlikovac, kog predstavlja glava komičara Brajana Pozena nataknuta na telo mehaničkog pauka.

Bend je već svoju stoner muziku prezentovao kreacijama slične tematike kao u najnovijoj aplikaciji. Zombi spotovi Vajtija Mekonahija iz numera „Blood Like Cream”, „Cut It Short“ ili „Shadows“, posvećena akcionom hororu „Predator“, najbolji su primeri.

Red Fang na Aresenal Festu Kragujevac od 19. do 22. juna nastupaju uz mnogo poznatih izvođača.

Najnovije vesti

Izdvajamo