-

Spoj balkanske muzike i džeza stigao na streaming platforme

Balkanrock Sessions Naked Streaming Platforme

Kako zvuči spoj balkanske muzičke tradicije i svetske džez scene, najbolje je da proverite sami, jer je od danas nastup benda “Naked“ u okviru Balkanrock sessions serije koncerata dostupan i na streaming platformama Deezer, Spotify, Youtube Music i Tidal. 

Zaplešite i ogolite svoje emocije uz taktove beogradskog fusion kvinteta koji je zatvorio prvu sezonu muzičkog serijala Balkanrock Sessions.

Kako bismo negovali alternativnu muzičku kulturu u regionu, potrebno je da informacije budu uvek sveže, proverene i dostupne na što većem broju platformi. Kako bi njihovim korisnicima u svakom trenutku bile na “klik na link“ od njih. Zato nastup benda Naked od danas možete poslušati na svim streaming platformama prostom pretragom „Naked Balkanrock Session“ ili klikom ovde.

Balkanrock, kao medij koji želi da pruža upravo takav sadržaj, odlučno je zagazio u realizaciju Balkanrock Sessions koncerata kako bi gledaocima i slušaocima pružio kompletan doživljaj toga kako određeni bend izgleda i zvuči na bini, ali i da im otkrije zanimljivosti iz karijere muzičara.

Poslušajte!

Najnovije vesti

Izdvajamo